The smart Trick of بوستر پمپ آب That Nobody is Discussing
بوستر پمپ آتشنشانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:بوسترهای دیگر بیشتر برای افزایش فشار آب در شبکه های لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. در این دستگاه ها اهداف امنیتی و حفاظتی در برابر آتش مورد توجه قرار نگرفته است.
آنها با افزایش فشار آب، امکان استفاده از سیستمهای اطفای حریق آبی را فراهم میکنند و در کاهش خسارات ناشی از آتشسوزی نقش مهمی دارند.
در این روش میتوان آب را دوباره به مخزن برگرداند اما باید به این نکته توجه کرد که این برگشت جریان موجب اغتشاش و ایجاد اختلال در مکش نشود.
جوکی پمپ ها معمولا در کنار پمپ های اصلی در سیستم آتش نشانی به کار گرفته می شوند و استفاده از آنها به جبران افت فشار ناشی از نشتی آب در سیستم های لوله کشی کمک می کند.
همه فلومترها جریان سیال را اندازهگیری میکنند. در یک بوستر پمپ آتش نشانی به منظور اجرای تست پمپ اطفا حریق استفاده از فلومتر روش مناسبی است.
رعایت استانداردهای پمپ آتشنشانی برای اطمینان از عملکرد ایمن و موثر این پمپها در هنگام آتشسوزی ضروری است.
مهمترین کاربرد پمپ آتشنشانی تامین آب برای سیستمهای اسپرینکلر و هیدرانت است. سیستمهای اسپرینکلر در صورت بروز آتشسوزی بهصورت خودکار فعال میشوند و آب را به محل آتشسوزی میرسانند.
وظیفه پمپ اصلی تامین فشار تعریف شده سیستم در دبی مورد نظر است. مشاهده انواع پمپ موجود در شرکت و هم چنین خرید پمپ آب .
بوستر پمپ با کنترل فشار دستی: در این نوع بوستر پمپ، فشار خروجی توسط کاربر به صورت دستی تنظیم میشود.
این بوستر پمپ ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که اصلی ترین اجزا و قطعات آنها به شرح زیر هستند:
پمپ دور ثابت با سرعت ثابت کار میکند و فشار آب خروجی آن با تغییر جریان آب ورودی تغییر میکند.
– از آنجایی که بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی تنها در صورت آتش سوزی و حریق مورد click here استفاده قرار می گیرند، معمولا برای مدت زمان طولانی خاموش هستند.
پمپ دوم نیز با دور پایین وارد مدار شده و به مرور افزایش می یابد تا به فشار مورد نظر دست یابی شود. در صورت کاهش مصرف و افزایش میزان فشار نیز سرعت پمپ به مرور کاهش می یابد نا صفر شود و از مدار خارج شود. به دلیل وجود این سیستم راه اندازی آرام آرام و نرم الکترو موتور، از استارت آنی پمپ جلوگیری شده و باعث افزایش طول عمر پمپ می گردد.